top of page

GRUPPER

Grupper for unge

Nyt terapeutisk gruppetilbud til unge ml. 18-25 år

Kæmper du med lavt selvværd, mange bekymringer, præstationsangst, tristhed, stress eller andre problemstillinger som følger af at være ung voksen, så er dette måske gruppen for dig.

Her samler vi 8-10 unge, som ønsker at få det bedre med sig selv. I gruppen vil du blive præsenteret for psykologiske ideer og teorier, og vi vil prøve forskellige teknikker af i praksis. Du vil lære, hvordan du kan hjælpe dig selv bedre i din hverdag og blive klogere på, hvad du selv kan gøre for at komme i trivsel igen.

Vi vil tage udgangspunkt i den enkelte gruppedeltager og samtidig bruge gruppen til at reflektere over den enkeltes dilemmaer og vanskeligheder, komme med gode råd og meget mere.  

På hver mødegang vil der være små psykologiske oplæg, fælles refleksion, samtale og små praktiske øvelser. Vi tilrettelægger mødegangene ud fra en overordnet plan men også med mulighed for at justere i forhold til deltagernes ønsker. Hvis der således er et ønske om at en hel gruppegang tilegnes et emne som depression eller lavt selvværd, er vi meget åbne herfor.

Gruppen starter i 2023 ca. hver anden onsdag kl. 17-19. Der er plads til max. 10 i gruppen. Vi opretter gruppen ved 5 tilmeldte.

 

Der vil være kaffe/the og en lille snack i pausen.

 

Gruppen er opbygget af 3 moduler, som hver består af 3 mødegange. Inden første modul, skal man have en forsamtale med psykolog Marianne Kruse. Man binder sig økonomisk for 3 møder ad gangen.

 

Vi lægger vægt på, at det skal være en god oplevelse af komme i gruppen. Vi er optaget af høj faglighed og den bedst mulige udnyttelse af tiden, samtidig med at vi tilstræber en uhøjtidelig og hverdagsnær tone og stemning. Grundlæggende kan vi bare rigtig godt lide unge mennesker, og vil gerne være med til at give unge et mere accepterende og omsorgsfuldt syn på sig selv. Måske viser gruppen sig også at kunne give et nyt netværk.

Gruppen ledes af psykolog Marianne Kruse og lærer og AKT-vejleder Jeanette Søeballe som begge har mange års erfaring med grupper for børn og unge.

Vi tilstræber en vis ensartethed i gruppedeltagerne.

Der er naturligvis tavshedspligt i gruppen.

 

Pris

Forsamtale 20 min. (obligatorisk inden gruppestart, kan foregå online): 400 kr.

1. modul, 3 mødegange (i alt 6 timer): 1500 kr.

2. modul, 3 mødegange (i alt 6 timer): 1800 kr.

3. modul, 3 mødegange (i alt 6 timer): 2100 kr.

Er du interesseret så skriv en besked eller mail til psykolog Marianne Kruse og hør, om der er plads.

bottom of page